sâmbătă, 21 mai 2011

Proiectie de film

Salut,

Chiar daca se apropie sfarsitul de semestru, desi stim ca mai avem de mancat multe examene pana atunci, noi tot incercam sa fim alaturi de alti studenti prin activitatile pe care le desfasuram. Asadar, dupa cum ati vazut pe blog,  a avut loc o seara de film la Sevastia's Book, organizata de membrii departamentului cultural al OSTL.
Unul din principalele motive pentru care seara a fost un succes este faptul ca am decis sa difuzam un film pe placul majoritatii celor din generatia noastra, anume American pie 1, de ce primul ? pentru a ne asigura cateva seri frumoase, macar odata pe saptamana, in perioada care urmeaza. Localul a fost plin, in jur de 20 de persoane prezente, servire impecabila - desi a fost singurul la atatea mese, multumim barmanului ca a facut fata - atmosfera placuta a fost data si de imbinarea armonioasa intre antic si modern, dar completata de rasetele noastre copioase cauzate de film.
Pe scurt a fost o seara frumoasa, multumim celor care au venit si speram sa putem organiza o astfel de seara si in saptamana care urmeaza cu American pie 2 sau alt film asupra caruia ne vom oprii.


                                                                 O saptamana usoara si sa ne revedem cu bine,
                                                                                                 Raluca Sandu - OSTL
                                                                                                 http://raluthewriter.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu